Darila
Kostumi
Erotično perilo
Nakit
Valentinovo
Sex shop
Spodnje perilo
Iskanje
Darila v akciji
Kamasutra: Medeni prah – okus jagode 50g
Kamasutra: Medeni prah – okus jagode 50g

19,32 €

Kamasutra: Sufle za telo – Francoska vanilija
Kamasutra: Sufle za telo – Francoska vanilija

20,87 €

Svetleči prah za telo
Svetleči prah za telo

18,50 €

Pridružite se nam
Facebook Twitter
Valentinovo – rdeče in polno srčkov
Valentinovo – rdeče in polno srčkov
Nedelja, 23.01.2011
Bliža se februar in z njim praznik zaljubljencev – Valentinovo. Na ta dan si zaljubljenci izmenjujejo darila, ali kartice s katerimi boljši polovici pokažejo, da jih imajo radi. Glavni dve značilnosti Valentinovega sta rdeča barva in srčki. Rdeča barva predstavlja močna čustva – ljubezen. Vrtnica rdeče barve predstavlja strastno ljubezen. Rdeče srce predstavlja v evropski kulturi in folklori strast in prav tako močna čustva. Dandanes se oblika srca uporablja kot znak ljubezni ali navezanosti, najstniki pa svoja imena in imena simpatije obkrožajo s srčkom.

Pripravili smo vam seznam izdelkov, ki si jih morate omisliti za Valentinovo – ali kot Valentinovo darilo za vašo boljšo polovico, ali pa kot kos erotičnega perila, s katerim boste vaši boljši polovici na Valentinovo pripravili seksi romantično presenečenje.

Nakit: verižice z obeski na srčke, nakit za telo – body chain ali belly chain. Partnerici lahko podarite klasičen eleganten kos nakita, lahko pa ji podarite kos erotičnega nakita, s katerim bo partnerica okrasila svoje telo le za vas.

Erotično perilo: seksi erotično perilo – naj bo za Valentinovo rdeče in če le možno s srčki. Lahko pa se odločite tudi za kos erotičnega perila v vedno klasični črni barvi.

Darila za Valentinovo: erotične ali ljubezenske kocke, s katerimi si lahko popestrite vaše erotične življenje, erotične igre, lističi vrtnic za vzdušje. Že narejeni seti Postelja iz vrtnic, v katerih dobite vse pripomočke za pripravo romantičnega vzdušja.
« nazaj