Darila
Kostumi
Erotično perilo
Nakit
Valentinovo
Sex shop
Spodnje perilo
Iskanje
Darila v akciji
Kamasutra: Medeni prah – okus jagode 50g
Kamasutra: Medeni prah – okus jagode 50g

19,32 €

Kamasutra: Sufle za telo – Francoska vanilija
Kamasutra: Sufle za telo – Francoska vanilija

20,87 €

Svetleči prah za telo
Svetleči prah za telo

18,50 €

Pridružite se nam
Facebook Twitter
Nakupite božična darila brez stresa
Nakupite božična darila brez stresa
Sobota, 18.12.2010
Ko ugotovimo, da je potrebno nakupiti božična darila za družino in prijatelje, se pogosto znajdemo v kreativni in idejni krizi, kaj podariti. Iščemo praktična božična darila, ki ne bodo pristala pozabljena v temnem kotu omare.

Pripravili smo vam seznam božičnih daril, ki jih lahko podarite prijateljem ali družini:

Če iščete božična darila za prijateljice in nimate ideje, je najboljše božično darilo, komplet sveč. S takimi kompleti nikoli ne morete udariti mimo, saj so sveče vedno moderen dekorativen element, ki nudi romantično vzdušje ali prijetno odišavlja okolico (če so to seveda dišeče sveče). Podarite lahko tudi masažna olja, kreme za telo ali različne kozmetične komplete, ki so namenjeni razvajanju.

Božična darila za punco ali ženo – dekletu ali ženi lahko vedno podarite erotično perilo ali erotični pripomoček. Izbirate lahko med super seksi oblekami ali kompleti v različnih barvah, lahko pa se odločite za nakup božičnega erotičnega perila in vašo boljšo polovico spremenite v seksi božičkovo pomočnico. Če se odločate za nakup erotičnih pripomočkov, vam priporočamo, da prvo ugotovite, če si to vaša boljša polovica sploh želi. Partnericam lahko podarite tudi kos nakita, ki ga bo vedno vesela. Najprimernejše božično darilo bi tako bil komplet nakita narejenega iz muranskega stekla.

Božična darila za fante ali može – lahko rečemo, da je popolno božično darilo za moške tudi enako božičnim darilom za ženske, vendar je sprememba le takšna, da vas dekle oziroma žena pričaka tako oblečena. Če pa želite fantu/možu podariti pravo božično darilo, vam priporočamo kos moškega nakita, uro ali moško spodnje perilo. Seveda imate pri perilu dve možnosti – lahko se odločite za boksarice ali pa mu v hecu podarite tangice.

Upamo, da smo vam s tem kratkim seznam olajšali iskanje božičnega darila. Veliko uspehov in malo izgubljenih živcev pri nakupovanju!

« nazaj