Darila
Kostumi
Erotično perilo
Nakit
Valentinovo
Sex shop
Spodnje perilo
Iskanje
Darila v akciji
Kamasutra: Medeni prah – okus jagode 50g
Kamasutra: Medeni prah – okus jagode 50g

19,32 €

Kamasutra: Sufle za telo – Francoska vanilija
Kamasutra: Sufle za telo – Francoska vanilija

20,87 €

Svetleči prah za telo
Svetleči prah za telo

18,50 €

Pridružite se nam
Facebook Twitter
Darila za Valentinovo – 5 najboljših daril zanjo
Darila za Valentinovo – 5 najboljših daril zanjo
Petek, 28.01.2011
Valentinovo je poseben dan, ki ga preživimo z nekom, ki ga imamo radi ali pa nam pomeni veliko. Osebi lahko kot znak globokih čustev podarimo kakšno malenkost, s katero pokažemo da imamo osebo radi.

Če še nimate ideje, kaj bi podarili vaši boljši polovici za Valentinovo, smo vam pripravili seznam najboljših Valentinovih daril.

  1. Vikend pobeg le za vaju dva – najboljši način, da Valentinovo preživite z vašo boljšo polovico je romantičen vikend pobeg. Privoščite si romantično vikend razvajanje v dvoje nekje, kjer vas noben ne bo motil, in se boste posvetili le drug drugemu.
  2. Romantično presenečenje, ki ga ne bo nikoli pozabila – če živita skupaj oziroma imate možnost, da vam starši prepustijo stanovanje na Valentinovo, jo povabite k sebi. Stanovanje okrasite z listi vrtnic, ki jih potresete po tleh, ter naredite sled, kateri bo sledila do spalnice ali v kopalnico. Če se odločite za spalnico, potresite po sobi in postelji liste vrtnic, ter okrasite sobo z dišečimi čajnimi svečkami. Če ji boste končno postajo pripravili v kopalnici, pripravite kopel v kateri bodo plavali lističi vrtnic. V obeh primerih je obvezna romantična glasba.
  3. Erotično perilo – vedno aktualno, vedno pomembno. Za Valentinovo še najbolj. Erotično perilo klasične črne ali rdeče barve. Podarite ji kos erotičnega perila, ki si ga že dolgo želi. Razveselili boste njo in sebe. Če si upate, ji podarite seksi korzet, ki še dodatno poudari žensko telo in naredi obline še bolj seksi.
  4. Nakit – nežnejši spol je vedno navdušen nad podarjenim kosom nakita. Vendar pazite pri izbiri! Če poznate do potankosti njen okus, ne bo nikakršen problem poiskati pravi kos nakita. V kolikor pa niste prepričani, si oglejte kakšen nakit rada nosi in poiščite nekaj podobnega.
  5. Čokolada – vedno aktualna, tudi če povzroči kakšen kilogramček preveč. Če imate dekle, ki je sladkosneda, poiščite nekaj čokoladnega kar še ni videla in ji to podarite. Ne veste kaj bi bilo to? Čokoladna barva za telo. Užitna čokoladna barva in priložen čopič, s katero bo poslikala vaše telo in nato umetnino nežno polizala. Zagotovljen užitek za oba.
Poskrbite za nepozabno romantično presenečenje za Valentinovo.
« nazaj